| Alıntı: | ![]() | KILÇIK tarafından gönderildi. | ![]() | |||||
| Lütfi hakaret etmeden ve terbiyesizlik yapmadan yazmanı rica ediyorum... | ||||||||
Hakaret? Terbiyesizlik? Hemen mazlum rolüne girmeyin...
Sadece bu konuda "kasıt, dağda tepede gezen, kılıf bulması icap etmek..." diye bir sürü laf sayan ben miyim abi? Ne dersek diyelim "yalan söylüyor" havasında konuşan ben miyim? "Üslubunu yitirmeye başladın" kabul et ya da etme, koyulaştırdığım şeyleri söyledin mi? Söyledin, o zaman üslubunu yitirmeye başlamışındır...
Her türlü darbeye karşıyım, üniformalılara karşı yapılan sivil darbe de dahil buna. Sırf "intikam" egom tatmin olsun diyerek bir kısmı suçsuz olan insanların özgürlüklerini yitirmesine "lüp dişim lüp" diyerek sessiz sedasız durmam.
28 şubatı sorup duruyorsun, sanki 28 şubat taraftarı iki kelam etmişim gibi. Övdüğüm bir laf oldu mu? 28 Şubat'ta sivillerin iki kabahati vardı. Birincisi Erbakan'ın biraz çok konuşması, ikincisi o dönemki hükümetin çok daha milli hisler barındırması. 28 Şubat'ın başı Çevik Bir değil mi? Esas darbecilere kimsenin sesi çıkmazken niye "5000 sayfalık" darbe planı gibi (doğru yanlış bilemem) inanılması zor şeyleri gündeme getiriyorlar? Çevik Bir'in şu an ki hükümetin harcında alın teri var, onun yüzü suyu hürmetine mi?